Hospital Amic.

. .
En aquests dies en els que la sanitat pública del nostre país està vivint un desmantellament voraç del que la ciutadania va lluitar durant dècades per aconseguir; que l'horitzó proper ens albira una nova etapa de mobilitzacions, reclamacions i noves realitats, una part de l'equip de Quepo estem immersos en un nou projecte relacionat amb els hospitals i els i les nenes.

L'Hospital Sant Joan de Déu sempre ha tingut una cosa molt clara: el temps que passa un nen a un hospital es crucial per a la seva vida, no només pel que comporta a la curació de la seva malaltia, sinó a tot el procés emocional que viu abans, durant i després. Hospital Amic s'encarrega d'això, de treballar braç a braç anestesistes i pallassos, infermeres i músics, gossos i metges,...tots són professionals del què fan, i la finalitat de cada pas que donen és una: que el nen visqui una difícil experiència de la millor manera possible, tot sota recepta mèdica.

Amb aquest vídeo volem recolçar i visibilitzar un sistema que funciona, que creu en les persones i que hauria de ser el que els nostres gobernants defensessin per a un sistema sanitari públic de qualitat i d'accés lliure per a tothom.Ara per ara només és possible si les persones, entitats i empreses el recolzen.

El nostre equip de rodatge (Adriana realitzant, Cris a la càmera amb el reforç de la Núria, Agost amb el so i Bibi portant la producció), va viure un dia de grabació molt intens amb la gran ajuda de la Mariana dins de l'hospital que va fer possible organitzar-ho tot.

El projecte ara està al forn, en procés de muntatge, a les mans de Regino, que repeteix projecte amb nosaltres després d'Interferències, i esperem poder fer-vos un tastet en pocs dies.

Mentrestant, algunes imatges de la grabació.


      Els papallupes en acció.

Els pares son l'eix central a l'hospital, entren a tot arreu.

     Mel, una de les nostres protagonistes.

La Núria, la child life de l'hospital, parlant amb el Pau..

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada