Això és Educació per al desenvolupament.

. .


Avui començem amb una campanya de dinamització del nostre projecte Això és EpD. Hauria de dir del nostre "darrer projecte" per què no l'hem estrenat con bombo y platillo però lo cert és que ja està sobre la taula d'alguns potencials beneficiaris i s'està utilitzant en algunes aules. Una campanya que tindrà la col·laboració de 10 autores que reflexionaran sobre les 10 temàtiques del projecte: dret a la vida, a l'educació, governabilitat, etc...

L'objectiu d'aquesta web és aprofitar el potencial del llenguatje l'audiovisual per acostar l'educació al desenvolupament a les aules, especialment a les universitàries. O dit, d'una altra manera, una manera d'acostar les problemàtiques sobre les quals treballen les ong a la societat, a un espai de debat i de transformació social com ho són (i molt més que ho haurien de ser ) les universitats.

Té altres objectius, com fer-ho de forma conjunta, enfortir la xarxa. Organitzacions que batallen sobre la mateixa problemàtica, dirigint-se juntes a la gent. Un desig de Quepo, que el sector actuï i es dirigeixi a la societat més en bloc. Més com lo que són, agents de transformació social transversals.

I bé com que això és un post al blog i no una entrega de premis, no em puc enrotllar amb les gràcies, però és que hem comptat amb un equip al que tenim tant que agraïr-li. Així és que quedi per escrit el meu agraïment personal a les persones que l'han fet possible.

Esperem que el difoneu, l''utilitzeu, l'amplieu, el transformeu, el milloreu....

Podeu seguir la campanya visitant aquest blog cada dia, on hi trobareu l'article de cadascún dels autors. Visitant el nostre facebook acabadet d'estrenar i seguint-nos a tuiter o seguint el hashtag #AixòésEpD.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada