Post del (no) comiat

. .
Mapes vénen, mapes van. Fa uns mesos em vaig incorporar a la Fundació Quepo per mirar de donar una empemta a la comunicació de l'entitat. La idea era aprofitar la meva feina de community manager a Retorna, campanya per a la qual Quepo produeix entre d'altres els audiovisuals, per a des de les seves oficines ajudar a donar resposta a la necessitat de crèixer des de la comunicació.

Lamentablement no ha pogut ser. He deixat Retorna i he decidit tancar una etapa i prendre'm un descans abans de començar-ne una altra, que qui sap on em durà.

Durant aquest temps he gaudit i après de l'empenta de l'entitat i de la generositat de totes aquelles persones que hi treballen i hi col·laboren voluntàriament: Pablo, Sonia, Julian, Raquel, Pau, Encarni, Chus, Michael, Sílvia, Aina, Jorge, Mariona, David, Nicole, Eva, Martina... un equipàs! 

Els reptes de Quepo quant a comunicació segueixen en peu, molta feina a fer, i prioritària. Tot i així ja s'ha avançat en algunes coses, com per exemple aquest bloc que vam crear per explicar-vos, més a cau d'orella, les coses que ens ronden pel cap i les passes que anem donant, sent conscients que l'acció és el primer que comunica, i per tant cal explicar-la des de la proximitat. Conscients també que encara hi ha molta molta feina a fer i segurs i segures que ens en sortirem :)

Una abraçada i fins sempre!

Jordi


Foto: Chriszwolle a Flickr

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada