10a Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció: Desmuntant #LaPitjorEpidèmia

. .
Avui comencen les projeccions de la 10a Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció als Cinemes Girona de Barcelona. Ara ja fa 3 anys que hi estem implicades amb l'estratègia de comunicació i la producció d'aquesta mostra de cinema. The Waiting Room, Outbreak i Temps d'Écoute: 3 sessions de bon cinema documental i 4 debats sobre el dret a la salut.



Com a novetat en l'estratègia de comunicació, aquest any hem organitzat una sessió inaugural amb un debat crític per parlar de salut i desigualtat: Desmuntant #LaPitjorEpidèmia.

Ja fa uns mesos que vam començar a col·laborar amb la gent de Crític en un blog que porta el mateix nom, La Pitjor Epidèmia. Aleshores, amb la connexió que s'ha anat creant entre les entitats de la campanya Medicus Mundi Mediterrània i Farmacèutics Mundi amb el periodisme rigorós i la xarxa d'arreu del món d'activistes, moviments socials, entitats, ong i ciutadania, vam pensar que havíem de trobar un format per a visibilitzar aquesta pluralitat i diversitat de línies de lluita contra la desigualtat en salut.

I d'aquesta manera va nèixer la proposta organitzada ahir de debat al Pati Llimona.

Un debat amb dos ponents principals: Gemma Tarafa, comissionada en salut de l'Ajuntament de Barcelona, i Joan Benach, investigador i director de GREDS-Emconet. Dinamitzada per Sergi Picazo, periodista de Crític, i amb una fila zero de luxe on s'incorporava tota aquesta pluralitat de lluites.

Vam gravar el debat en streaming amb LaMinimèdia, el podeu veure ara:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada