Blog #LaPitjorEpidèmia a Crític

. .


Acabem d'estrenar el blog La Pitjor Epidèmia al diari d'investigació Crític, on publicarem periòdicament informació amb l'objectiu de generar consciència i actitud crítica sobre les causes socials i polítiques que provoquen la pitjor epidèmia en salut del món: la desigualtat en la manera d’emmalaltir i morir.

Home del Blog #LaPitjorEpidèmia a Crític


El projecte Salut, Drets, Acció, que fem conjuntament amb medicusmundi Catalunya i Farmacèutics Mundi, s'està convertint en un espai d'aliances amb altres entitats i projectes del sector social i de la comunicació.

Ara és Crític, un diari de referència a Catalunya en periodisme d'investigació, independent i, sobretot, amb sentit crític, qui ens ha obert una finestra per a poder dir la nostra en salut i drets socials.

Al blog comptarem amb un equip de luxe: la periodista Laia Altarriba, l'investigador expert en determinants socials de salut Joan Benach (Greds-Emconet) i tot l'equip de medicusmundi Catalunya, Farmacèutics Mundi i Quepo. A més, ens acompanyaran col·laboradors puntuals segons la temàtica que treballem.

La proposta és abordar diversos determinants socials i com els hi afecta la desigualtat en l'accés a la salut: sistemes sanitaris, condicions laborals, migracions, guerra, alimentació, aigua i higiene, condicions d'habitatge, territori, política, accés a medicaments i medi ambient.

El primer article publicat Vols guanyar diners? Inverteix en sanitat! realitza una radiografia en profunditat al lucratiu negoci en què s'ha convertit la sanitat arreu del món.

Us convidem a llegir-lo i seguir-nos a partir d'ara també a través del periodisme de Crític, que com molt be diuen ells mateixos, si no és d'investigació no és periodisme.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada