Blog 80/20 i documental A Luta Continua.

. .
Avui acompanyem a Medicus Mundi Catalunya en dia de doble estrena!

Per una banda, des d'avui ja podeu visionar online A Luta Continua, un potent documental que posa sobre la taula un controvertit debat: com hauria de ser una veritable cooperació internacional que sumi en la construcció d'un sistema públic de salut d'un país com Moçambic, si actualment el 80% del seu pressupost en sanitat depén de l'ajuda externa? 


http://www.medicusmundi.cat

El documental ha estat produït per Kanaki Films i al web Salut, Drets, Acció hi podreu trobar tota la informació tècnica, així com les lluites moçambicanes o que des de casa nostra hi treballen per garantir-hi el dret a la salut.

Per aquesta ocasió tan especial, Medicus Mundi Catalunya re-estrena el seu #blog 80/20, en el que desde Quepo hem treballat en el re-disseny, millorant la visualització de continguts, la connexió amb xarxes i creant un apartat propi per A Luta Continua. 

Recomanem seguir de prop aquest blog i apropar-vos a una entitat que considera la lluita per la salut com una lluita política per eradicar la desigualtat i la pobresa, i defensa l'atenció primària de salut com la base per garantir el dret a la salut universal, pública i gratuïta.

Seguim sumant esforços per a construir discurs #comunicambio.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada