Projeccions d'Interferències: l'èxit de la cultura lliure

. .
Des de Quepo i l'Observatori del Deute teníem molt clar que un cop estrenèssim Interferències online, per a que tothom pogués visionar-la i utilitzar el projecte com a eina de reflexió i acció, obriríem una nova etapa: les projeccions públiques amb entitats, centres autogestionats, institucions,...

Creiem que la pel·lícula ha tingut una molt bona acollida, tant als cinemes durant les quatre setmanes que vam estar a cartellera, com amb els visionats dels capítols setmana a setmana i després amb la pel·lícula sencera (més de 32.000 persones han visionat ja els vídeos d'Interferències a la web).

I les projeccions públiques han sigut la millor confirmació de que realment és així. A data d'avui, estem recollint i gestionant més de 50 sol·licituds de videoforums i projeccions arreu del territori espanyol. I només per al primer trimestre!! Estem molt feliçes i orgulloses de sentir que la gent s'ha fet seu el projecte, que el considera necessari per generar consciència, debat, acció crítica, i el que més ens agrada, apropar-nos a la realitat dels ciutadans, trobar un espai comú on les persones ens escoltem, i fer realitat la inteligència col·lectiva a l'hora de trobar solucions i alternatives des de la base.

Un projecte de cultura lliure col·laboratiu, de tots per a tots.

Si voleu assistir a alguna de les projeccions ja organitzades, podeu consultar la llista actualitzada aquí o a la web d'Interferències.

O si el que voleu es organitzar una projecció o un videoforum a la vostra entitat, contacteu amb nosaltres a info@interferencies.cc.

I recordeu que sempre podeu veure la pel·lícula o els capítols aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada