Qui som

. .
Quepo el vam començar el Pablo, el Julián, la Sònia i el Lluís Maria al gener del 2007, bàsicament totes venim de l'audiovisual, realització, producció i direcció artística. Des d'aquell hivern de 2007 que vam començar realitzant un documental a Kenya, molta gent ens ha dedicat un bon tros de temps, entre projecte i projecte, la Silvia, el Chus, l'Agus, l'Esther, la Gisela, el Pau Rubio, la Maria, el Pau Ortiz, el Michael, l'Encarni, el Jordi Guiu, la Marta, la Yolanda, el Victor, .... i moltes altres que han vingut per un projecte en concret. Ara, currant cada dia, som el Julián, el Pablo, la Sonia, la Raquel, l'Uri i la Lucia. I a estones, la Nicole, el Chus, la Mireia i la resta que va treient el cap. Bé, mentre ens fem fotos i ens poseu cara, us deixem el rotllo de la web:

Quepo som una entitat sense ànim de lucre que treballem l’audiovisual com a eina d'informació, denúncia i sensibilització per a conscienciar i fomentar l'acció. Volem contribuir a conscienciar sobre la necessitat de participació ciutadana en la construcció d’una societat global més democràtica, que tot ampliant el seu sentit d’humanitat, ens impliqui a tots en la defensa del respecte dels drets humans, el medi ambient i la justícia social.

Treballem per a transmetre històries que ens ajudin a tots a aprendre, dialogar i actuar. Creiem que tots els habitants del planeta tenim dret a una vida digna i justa, però també a una informació transparent i de qualitat que afronti qüestions primordials i ens ajudi a comprendre millor la realitat que ens envolta, a dialogar i a debatre com a societat, per a poder actuar des del coneixement i la responsabilitat. Aportem la nostra experiència com a professionals i el nostre coneixement del sector per a produir un acostament de l’audiovisual social a la societat civil: realitzant audiovisuals pels moviments socials i ONGs, produint projectes propis i recolzant la creació, distribució i exhibició de projectes de contingut social.